CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 22 July 2011

Al- KiSaH bLoGWaLkInG....=)

Assalamualaikum n slmt pagi(errrr...pg lg ke?dh nk masuk tgh hari kot..hehe)

Semalam hari paling bahagia buat aku!!! kenapa3????kenapa weh??? meh nk story skit..smlm aku dh join segmen abg Ben(ala, blogger yg t'hangat masa kini 2..hehe)..lepas dh join 2..aku byk laa p merewang kat blogger2 yg len yg join segmen 2 gk...byk sgttttttttttttttttttttttttttttt blogger2 bru t'msuk laa aku...hehe..aku p terjah blog situ...aku p singgah blog sana...naik lenguh jari ni walking...mklumlah, walking style bru laa katekn..;)




Blog aku pun tak terlepas menerima kunjungan drpd dieorg nihhh...hepy glr kot aku...mane tak nye...dieorg bkn main SINGGAH2 je...dieorg FOLLOW aku pnye blog ni skali tau...mane tak hepy aku...hehe...aku memang hargai setiap terjahan mereka ke blog aku malah lebih3 hargainye lagi bila dieorg follow blog aku...terharu kot! :')

Antara rakan2 blogger yg jd follower blog aku ni ialah : 


Terima kasih bebyk laa kat dieorg ni yg sudi jd follower aku pnye blog yg x seberapa ni...hehe..keep in touch okeyhh n salu2 laa jenguk blog nie...hehe..

Haa...kalu korg nk p TERJAH dieorg p laa...juz klik je kat name2 dieorg 2 ye! =)

2 comments:

  1. hehe.. slalu lah jenguk2 blog sy juga ye.. =p

    ReplyDelete
  2. insyaAllah cik bahgia cyunk...hehe..;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...